Onze gelijkvormigheidscontroles voor professionele klanten (B2B)

Beschikt uw bedrijf over een of meerdere gebouwen in België, dan zijn er een aantal verplichte gelijkvormigheidscontroles. Elektrische installaties, hef- en hijswerktuigen, gasinstallaties, liften, brandpreventie- en -bestrijdingsmiddelen: allemaal systemen die een grondige controle vergen.

Daarvoor kunt u een beroep doen op de experts van ons erkend controleorganisme. U ontvangt een gedetailleerd controlerapport.

Contrôle chantier
Contrôle de l'installation électrique

Keuring van uw elektrische installatie

Uw bedrijf kan onmogelijk zonder elektriciteit als energiebron. Om problemen met uw bevoorrading te vermijden, verzorgt BTI de controle van uw elektrische installatie.

Contrôle d'un engin de levage

Inspecties van uw hef- en hijswerktuigen

Hef- en hijswerktuigen houden bepaalde risico’s in voor de veiligheid van uw medewerkers. Daarom zijn ze onderworpen aan periodieke controles, zodat u zeker bent van een goede werking.

Contrôle gaz entreprise

Controles van uw gasinstallaties

Gas is een zeer interessante, maar potentieel gevaarlijke energiebron. U laat dus best regelmatig uw installatie controleren om eventuele lekken op te sporen en te behandelen vóór er een ongeval gebeurt.

Contrôle ascenceur

Technische controle van uw liften

Liften zijn een welkome hulp in de werking van veel ondernemingen. Het is belangrijk om ze regelmatig te controleren zodat u zeker bent van een goede dagelijkse werking. Bovendien verhogen deze controles de veiligheid van hun gebruikers.

Contrôle professionnel détecteur de fumée

Veiligheidscontrole van branddetectiesystemen

Ook brandpreventie- en brandbestrijdingssystemen moet u regelmatig laten controleren door onze erkende experts. Zo bent u zeker dat u de menselijke en materiële schade bij een eventuele bedrijfsbrand tot een minimum beperkt.

Een vraag? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze onderneming of diensten? Neem contact op met een van onze medewerkers. Dit kan per telefoon of via ons online contactformulier. We antwoorden zo snel mogelijk. U kunt ook gebruikmaken van onze expertise aan de hand van een gratis,  nauwkeurige en volledig transparante offerte.

Vraag uw gratis offerte aanNeem contact op