BTI, uw erkend bureau voor technische inspecties

Waarom BTI kiezen voor uw wettelijke controles?

BTI is een inspectiebureau, erkend door de federale overheidsdiensten.

Onze experts zijn opgeleid om elke non-conformiteit van uw installaties en apparatuur op te sporen, om zo in alle omstandigheden uw veiligheid te garanderen.

BTI ontving van de Belgische Accreditatie-instelling BELAC het accreditatiecertificaat nr. 131-INSP, met daarin tal van vergunningen.

BTI waarden
Vous pouvez consulter tous vos rapports en ligne, où et quand vous le souhaitez.
Vous appréciez la rapidité et la ponctualité.
Vous cherchez le meilleur rapport qualité/prix.

BTI, uw “Bureau voor technische inspecties”

We zijn een controleorganisme en zijn actief in tal van domeinen, zowel voor professionals als voor particulieren.

Uw elektrische installaties, gasinstallaties, brandpreventie- en brandbestrijdingsinstallaties, liften en hijs- en hefwerktuigen moeten bij de ingebruikname en vervolgens periodiek aan een strenge keuring worden onderworpen. Onze experten verzorgen de volledige inspectie en bezorgen u een gedetailleerd rapport waarmee u eventuele non-conformiteiten die tot incidenten kunnen leiden, kunt corrigeren.

Onze controles voor particulieren

Om te voldoen aan de Belgische wetgeving, moet uw woning regelmatig worden gecontroleerd. Of het nu gaat om uw elektrische of gasinstallatie, uw branddetectie- en brandbestrijdingsmiddelen of uw lift, het is verplicht ze te laten keuren om uw dagelijkse veiligheid te garanderen.

Onze gecertificeerde deskundigen zijn gekwalificeerd om uw apparatuur te inspecteren en zijn in staat om snel en accuraat elke non-conformiteit in uw installaties op te sporen. Wij bezorgen u een gedetailleerd inspectierapport, dat digitaal beschikbaar is op onze website.

Onze controles voor professionele klanten

Onze erkende specialisten komen naar uw bedrijf of gebouw om een grondige inspectie van uw verschillende uitrustingen en installaties uit te voeren.

Deze verplichte interventies zorgen ervoor dat u een veilige werkomgeving voor uw werknemers kunt garanderen.

De ‘sectorpakketten’ voor professionele klanten

Ondernemingen kunnen gebruikmaken van een sectorpakket. Met dit pakket heeft u recht op verschillende controles aan voordelige tarieven.

Deze inspecties worden uitgevoerd door onze experts, rekening houdend met de geldende wettelijke verplichtingen in uw sector.

U ontvangt gedetailleerde rapporten met alle vaststellingen van ons team. Deze attesten kunt u waar en wanneer u wilt online raadplegen.

Gratis offerte

Vraag uw gratis en volledig transparante offerte aan voor uw veiligheidscontroles.

Dankzij deze gratis offerte komt u na de interventie van onze experts niet voor onaangename verrassingen te staan!

Het resultaat: vertrouwen, flexibiliteit en kwaliteit!