Onze conformiteitscontroles voor particulieren

Uw veiligheid is onze prioriteit! Onze experts controleren installaties in heel België en helpen zo uw woning veiliger te maken.

Particuliers
Inspection prise électrique

Keuring van uw elektrische installatie

Uw woning kan niet zonder elektriciteit: tal van apparaten en toestellen die we dagelijks gebruiken, hebben stroom nodig. Om zeker te zijn van een goede werking van uw installatie, moet u regelmatige controles laten uitvoeren. Daarvoor kunt u een beroep doen op BTI, uw erkend controleorganisme (EO), erkend door de FOD Economie.

Contrôle du gaz

Controle van uw gasinstallatie

Gas is een goedkope en zeer efficiënte energie, maar ook een zeer ontvlambare brandstof. Om problemen te vermijden moet uw installatie volledig afgesloten zijn en conform de geldende normen. Om hier zeker van te zijn voert BTI regelmatige controles van uw installatie uit.

Inspection d'ascenceur

Controle van uw privélift

Heeft u in uw woning een lift? Handig, toch? Maar zo’n lift kan bij slecht gebruik of onvoldoende onderhoud wel ongevallen veroorzaken. Om dit te vermijden, moet u een beroep doen op een erkende EDTC zodat uw lift regelmatig een grondige inspectie ondergaat.

Nood aan onze diensten? Meer weten?

Neem contact op met een van onze medewerkers. Dat kan per telefoon of via ons online contactformulier. We behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk en helpen u uw woning te beveiligen. Bovendien ontvangt u een gratis offerte voor uw inspecties.

Neem contact opVraag uw gratis offerte